Жена от Монтана изрева пред съда от бившия си мъж, малтретирал я и я заплашвал с убийство

Жена от Монтана изрева пред съда от бившия си мъж, малтретирал я и я заплашвал с убийство Жена от Монтана заведе поредно дело срещу бившия си мъж за системен тормоз, малтретиране и заплаха за убийство, научи агенция BulNews. 
Пред магистратите жертвата П.Н. разказала, че е живяла на съпружески начала с М.М. за периода от 2014 до 2016 година, като от връзката си имат дете. Съжителството им по думите на жената било много тежко, като през цялото време била малтретирана и жестоко бита от насилника. Така през 2016 година П.Н. не издържала на тормоза и завела дело срещу мъжа си. Магистратите от монтанския окръжен съд постановили тя да гледа детето, а бившият й да го вижда в определени дни, като му било позволени срещите да са в дома на изтормозената жена. 
Тя мислела, че се е отървала от кошмара, в който живеела, но това съвсем не било така. Когато бившият й започнал да ходи в дома й, за да види детето, всеки път вдигал скандали. Виковете и крясъците преминали в побоища, за които П.Н. подала десетки жалби. Стигнало се дотам, че жената била с мозъчно сътресение и се лекувала няколко дни в болница. След случая била издадена заповед за незабавна защита. 
След изписването от болница, терорът над П.Н. продължил. На 2 февруари миналата година мъжът й я заплашил с убийство, а на 3 март пак станала жертва на побой. Жената съобщавала за всички случаи в полицията. Стартирало разследване и било образувано досъдебно производство, което се очаква да приключи до края на месеца. 
„Това е вече някакво ежедневие“, проплакала малтретираната монтанчанка пред съда, като искала да заведе граждански иск. Оказало се обаче, че за домашното насилие и причинените травми нямало как да се заведе гражданско дело, тъй като вече се разследвало от районната прокуратура в Монтана.  
 
11.04.2019, 08:40 часа
3763 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha