Трагедия! Почина Весела, съпругата на зам.-кмета на Мездра Сашо Илиев

Трагедия! Почина Весела, съпругата на зам.-кмета на Мездра Сашо Илиев Почина съпругата на заместник-кмета на община Мездра Сашо Илиев – Весела. Тя е издъхнала снощи в столична болница. Поклонението пред тленните й останки ще бъде утре /17 април/ в 11.30 часа в църквата „Св. Константин и Елена” във Враца. В 14.30 часа Весела Илиева ще бъде погребана в родния й град Луковит.

Зов за помощ! Пострадалата в катастрофа край Луковит Весела Илиева има нужда от кръв

Припомняме, че през месец февруари Сашо Илиев и съпругата му Весела пострадаха при жестока катастрофа край Луковит. На пътя София – Плевен, на около 1 км преди село Радомирци се сблъскват лек автомобил "Нисан Кашкай", управляван от 56-годишен мъж от Луковит, и "Фолксваген Голф" с водач 19-годишен младеж от село Бежаново. Ударът е станал в момент, в който водачът на японското возило извършвал маневра обръщане в обратна посока. При катастрофата на място е починала 76-годишна жена от Луковит, която е пътувала на задната седалка на "Нисан"-а. В същата кола са пътували заместник-кметът на Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела.
Семейството е от Враца, като Сашо Илиев е бивш служител на общината. Весела Илиева държи магазина за обувки на фирмата "GiAnni" в центъра на града под Околчица.
Дни след зверския инцидент спешна кампания с призив за кръводаряване превзе сайтове и социални мрежи в Северозапада. Каузата бе за помощ за тежко пострадалата Весела Илиева. Акцията подеха нейни колеги от НОИ във Враца.
16.04.2019, 11:58 часа
13102 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha