МВР-Монтана търси на кой да даде над 150 бона за ремонт на автопарка си

МВР-Монтана търси на кой да даде над 150 бона за ремонт на автопарка си Областната дирекция на МВР в Монтана обяви обществена поръчка за поддръжка и ремонт на автопарка си, научи агенция BulNews. Поръчката е за поддръжка, текущ и основен ремонт на извънгаранционни автомобили и мотоциклети от автопарка на дирекцията, с включени резервни части, материали и консумативи, необходими за извършването им за срок от една година.
Прогнозната стойност на поръчката е 156 000 лева с ДДС, като условието към мераклиите, които ще усвояват въпросните средства, е да имат база на територията на града. Сроковете за извършване на ремонтите също са определени предварително от дирекцията. За извършване на леки ремонти е предвидено колата да е в сервиза 1 работен ден. За тежки ремонти срокът е до 7 работни дни. Гаранционинят срок, ако производителят не дава срок или гаранция, трябва да е минимум 24 месеца или 50 000 километра пробег. Избраният изпълнител трябва да предлага и услугата „Пътна помощ“.
Автопаркът на полицията в Монтана се състои от 51 леки автомобила, 5 лекотоварни автомобила, 3 товарни специални автомобила и един мотоциклет.
Срокът за получаване на офертите е до 9 май, а отварянето им ще бъде на 13 май от 10 часа в сградата на областната дирекция на МВР в Монтана. Критерият за избор на изпълнител ще бъде предложена най-ниска цена, поясняват от дирекцията. 

 
18.04.2019, 08:23 часа
2584 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha