Apple работи върху iPhone XE

Apple работи върху iPhone XE iPhone SE безспорно е един от най-харесваните и продавани модели на Apple. Мнозина не спират и да се надяват, че Тим Кук и хората му ще пуснат втори вариант на малкия, но доста мощен модел.
PC Tablet са се добрали до информация, изтекла от Foxconn - един от най-големите производствени партньори на Apple, според която компанията от Купертино действително работи по следващ вариант на SE.
Говори се, че Apple разработва съвременен вариант на телефона, носещ името iPhone XE, който въплъщава всичко, което бихме очаквали от подобен модел през 2019/2020 г.
iPhone XE ще е с подобно на iPhone X лице, лишено от рамки, а самият екран ще е 4.8 инча - малък и практичен, какъвто беше и SE.
Телефонът най-вероятно ще има две камери на гърба си, които ще осигурят възможността за портретни снимки, а "под капака" ще има A12 Bionic чип, който видяхме при последните XS, XS Max и XR модели iPhone.
Може би най-добрата новина за мнозина е, че Apple обмисля да замени стъкления гръб, на който залага през последните години, с алуминиев такъв. Това драстично ще повиши здравината на целия апарат, но пък ще лиши потребителите от възможността за безжично зареждане.
Всичко звучи повече от страхотно и нямаме съмнение, че подобен апарат би помогнал на Apple да превъзмогне спада в продажбите си. Според данните на PC Tablet, iPhone XE е възможно да се появи още тази есен, редом с тазгодишните флагмани на Apple.
18.04.2019, 16:51 часа
915 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha