Дузпи в Разград спряха "Пъстрина" от мач с Бойко Борисов

Дузпи в Разград спряха "Пъстрина" от мач с Бойко Борисов Ролетката на дузпи лиши отбора на монтанския "Пъстрина" от класиране на финал на тазгодишното държавно първенство по футбол за ветерани. Първенецът на Северозапада отстъпи с 5:6 като гост на "Лудогорец" (Разград), като мачът се игра на официалния терен в спортния комплекс „Гнездото на орлите”. Домакините поведоха с 2:0 преди почивката, но през второто полувреме „момчетата” на играещия треньор Димитър Нисторов взеха инициативата и най-напред Галин Славчев-Кривия намали с глава, а малко след това Мирослав Йорданов-Джудиста изравни и победителят трябваше да бъде излъчен след 11-метрови удари.
От бялата точка за "Пъстрина" се разписаха Боби Войков, Марио Михайлов и Юлиян Найденов, но Галин Славчев и Георги Иванов пропуснаха. Така на финала "Лудогорец" ще се изправи срещу отбора на "Витоша" (Бистрица), който отстрани с 5:3 "Локомотив" (Пловдив), като два от головете за „тигрите” вкара премиерът Бойко Борисов.

"Пъстрина": Петко Петков-кап., Мишо Въглярски, Боби Войков, Георги Първанов, Николай Костадинов, Галин Славчев, Юлиян Найденов, Георги Иванов, Мирослав Йорданов, Димитър Нисторов, Евелин Петков (Николай Иванов, Христо Христов, Емил Димов, Марио Михайлов, Борислав Борисов).
19.04.2019, 18:28 часа
1374 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha