Осъдиха на доживотен затвор майката и бащата на 13 деца от "Къщата на ужасите" в САЩ

Осъдиха на доживотен затвор майката и бащата на 13 деца от "Къщата на ужасите" в САЩ

Родителите от "Къщата на ужасите" в САЩ бяха осъдени на доживотен затвор за изтезаване на 12 от 13-те им деца в продължение на години, предаде Франс прес.
57-годишният Дейвид Търпин и 50-годишната му съпруга Луиз се признаха за виновни през февруари по 14 обвинения, между които изтезаване и незаконно задържане на деца. Това стана на съдебен процес в щата Калифорния, потресъл цялата страна.
Родителите от Къщата на ужасите в Калифорния признаха вината си Прокуратурата поиска доживотен затвор за Дейвид и Луиз Търпин, които държаха оковани 13-те си деца 
"Родителите ми ми откраднаха живота, но си го върнах", заяви една от дъщерите им преди произнасянето на присъдите. "Беше тежко, но това ме направи по-силна", добави момичето.
Един от братята й каза, че не е в състояние да опише преживяното от тях, докато са били деца. "Понякога още имам кошмари, свързани с този период, когато например сестрите ми бяха оковани. Но това е минало, обичам родителите си и им прощавам", каза той.
Разплакани, родителите поднесоха извиненията си и увериха, че са били водени от "добри намерения". "Не съм искал да им сторя нещо лошо", заяви Търпин, докато жена му изразяваше любовта си към всяко от децата, които сега са на възраст от 3 до 30 години.
През годините съпрузите държали децата си затворени в къщата си в градчето Перис, на стотина километра източно от Лос Анджелис. Домът им беше наречен "Къщата на ужасите" от медии в САЩ.
Заложническа драма в Калифорния: 13 братя и сестри са държани оковани от родителите си Срещу майката и бащата е повдигнато обвинение в изтезание и застрашаване живота на децата 
Сигнал за случващото се бил подаден през януари 2018 г. от една от дъщерите, която след две години подготовка успяла да избяга.
При пристигането си на място полицаите открили някои от децата оковани за леглата им. Всички, с изключение на най-малкото, били изключително мръсни и недохранени.
Децата не ходели на училище. Те имали право да се къпят веднъж годишно и трябвало да спят по 20 часа на ден според програма, установена от родителите им. Когато не били оковани, ги държали в различни помещения, без да им се позволява да играят. Много от децата страдат от наранявания и дефицити, свързани с тези лишения.

20.04.2019, 16:57 часа
1550 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha