Ето 6 знака, че сме добри в леглото

Ето 6 знака, че сме добри в леглото Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено, къде подплатено. Понякога обаче доста се объркваме в правилното усещане за нас. Това не подминава и територията на леглото. Как да разберем дали наистина сме добри в него?

Умеем да танцуваме
Не става дума да сме гъвкави и толкова добри в денс движенията като Джъстин Тимбърлейк, но със сигурност по ни бива в кревата, ако не стоим залепени до стената, докато другите около нас кършат снаги на това или онова парче. След като музикалните ритми не ни подкарват да вием снага, то най-вероятно тазът и бедрата ни няма да знаят как да танцуват в тишината на спалнята.

Нямаме съмнения в сексуалността си
Ако имаме достатъчно добро отношение към себе си и се харесваме, без да изпадаме в нарцистични крайности, то тогава едва ли бихме могли да бъдем смутени от това, че от време на време обличаме по-мъжествени дрехи, или че се споделяме с господа, които не се страхуват да поканят в гардероба си розовите ризи. Но ако сме притеснени какво ще кажат околните за нас и нашите сексуални предпочитания и фантазии, то тогава твърде вероятно ласките да не са ни първа стихия.

Добри слушатели сме
Приятелите често ни търсят, за да споделят сгоди и несгоди, същото се отнася и за тотално непознати хора, които са усетили, че ние ще чуем това, което ги мъчи. Това качество със сигурност допринася за по-доброто представяне в леглото, защото имаме уши за откровенията на партньора между и извън чаршафите.

Уютни сме
Ако сме от типа хора, с които останалите се чувстват комфортно, а не ги караме да се потят посред зима само заради идеята, че трябва да стоят с нас в една стая, то нашите по-интимни докосвания са обещаващи и щедри. Няма как да сме добри в леглото, ако често осъждаме околните за едно или друго тяхно действие, ако непрекъснато размахваме пръст, давайки акъл, който никой не ни иска.

Обичаме да доставяме удоволствие
Харесваме ни да виждаме хората около нас щастливи. Ръководим се от идеята, че тяхната усмивка е по-скоро наше удоволствие, то тогава няма как да сме пишман любовници.

Нямаме нужда да се хвалим
Хубавият кон си личи и под скъсан чул, са казали хората. Същото важи и за разбирачите в леглото. Няма нужда да лаем, без да хапем. Ако наистина сме добри в размяната на интимни докосвания, то няма нужда да си правим никому ненужна реклама.
10.05.2019, 10:00 часа
2129 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha