Тържествено изпратиха абитуриентите в Борован

Тържествено изпратиха абитуриентите в Борован Днес в ПГТ "Коста Петрова“ в село Борован се проведе тържествено изпращане на абитуриентите от випуск 2019. Тържеството беше изпъстрено с много емоции.
Тази година завършват ученици в две специалности: "Малък и среден бизнес“ с класен ръководител Диана Абрамова  и "Автотранспортна техника“ с класен ръководител Николай Беличовски.
Ученици от седмите класове на основните училища в общината разгледаха училището и се запознаха с бъдещите си преподаватели.
Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова произнесе поздравителен адрес и връчи красив букет на директорката на школото Десислава Василева.
"Вярвайте в себе си, защото младостта е изпълнена със сили и енергия за реализиране на всяка мечта. Не забравяйте, че именно абитуриентският бал слага края на стария и отваря пътя към новия Ви живот. Живот, в който все по-често ще ви се налага да взимате важни решения и да предприемате стъпки, които биха могли да го променят. Нека тези решения бъдат водени от значимите неща, които сте научили в училище и от безценните съвети на Вашите учители“, каза в словото си кметицата.  
15.05.2019, 14:45 часа
1205 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha