Наша гордост! Ангел Престойски с ново голямо признание от браншовата организация

Наша гордост! Ангел Престойски с ново голямо признание от браншовата организация Управителят на врачанското дружество „Водоснабдяване и канализация“ Ангел Престойски  бе избран на поста председател на Съюза на ВиК операторите. 
На провелото се Отчетно изборно събрание в края на измината седмица в Созопол, след таен вот, Престойски получи 100% от гласовете на членовете на сдружението.
„Съюз на ВиК операторите в Република България“ е доброволно сдружение с нестопанска цел, в което членуват всички ВиК-оператори от Република България с над 17 000 работници и служители. Основните цели на Съюза са да подпомага и реализира политиката на Република България по отношение основния предмет на дейност на ВиК – дружествата, а именно – водоснабдяване, канализация, пречистване на питейни и отпадъчни води, както и да представлява експлоатационните дружества пред органите на държавното управление.
Изборът на Ангел Престойски за председател на съюза за трети път е и косвена оценка на браншовата организация за работата  врачанското ВиК дружество.
20.05.2019, 10:50 часа
2807 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha