„Първа атомна“ победи “Партизан”/Червен бряг/ с 2:1

„Първа атомна“ победи “Партизан”/Червен бряг/ с 2:1 Нова домакинска победа постигна представителният отбор на „Първа атомна“, който се наложи като домакин в Козлодуй с 2:1 над “Партизан”/Червен бряг/ в среща от 28-мия кръг на Северозападната трета лига. Мачът започна с домакински натиск и с реална опасност за вратата на гостите в лицето на Александър Славейков още във втората минута, на която опасност обаче стражът на “шумкарите” успя да реагира. Опитният състав на гостите бързо изравни играта и също създаде няколко опасни положения, едно от които завърши с топка във врата на домакините. Така при резултат 0:1 двата тима се оттеглиха на почивката.
В 72 минута с красив удар от дистанция Людмил Николов изравни резултата. Зелено-белите стигнаха до пълния обрат в срещата, след като Пламен Валериев центрира и футболист на гостите спря топката с ръка в наказателно поле, а съдията отсъди 11 метров наказателен удар. Зад топката застана опитният капитан на отбора Николай Ганчев, който оформи крайното 2:1 от бялата точка в 81 минута, с което донесе нови 3 точки на своя тим.
Така два кръга преди края на първенството в Северозападната трета лига отборът на “Първа атомна” се изкачи на 10 позиция с актив от 38 точки, като само по-лошата голова разлика не им позволява да заемат деветото място.
В предпоследния кръг от първенството този петък момчетата на Евгени Маринов ще гостуват на „Локомотив“ в Мездра, а в последния ще приемат „Ботев“/Луковит/.
20.05.2019, 15:41 часа
472 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha