Д-р Иво Ралчовски: Европа ни припозна заради устойчивите политики на ГЕРБ

Д-р Иво Ралчовски: Европа ни припозна заради устойчивите политики на ГЕРБ „Моята кауза е Северозападът. Много се радвам, че съм сред Вас, защото се чувстват един от вас. Съзнавам и огромната отговорност която поемам, но искам в Европейския парламент наред с гласа на България, достатъчно ясно да се чува и гласът на Северозапада. Роден съм и съм израснал тук. Работя и инвестирам в този регион. Децата ми живеят тук. Не искам младите хора да напускат България. Затова аз споделям успешните политики на ПП ГЕРБ и имам честта да се изправя пред вас достойно като представител на най-добрата листа в изборите за членове на Европейския парламент – листата на ПП ГЕРБ.” Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски във Видин. В спортна зала „Фестивална” в областния град повече от хиляда видинчани дадоха подкрепата си за кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС.
Той подчерта, Европа е припознала България като доверен партньор заради устойчивите секторни политики, които ГЕРБ провежда. „Ние трябва да продължим тези политики, да надграждаме постигнатото, за да можем да се чувстваме все повече европейци. Сигурен съм, че имиджът и стандартът на живот в нашия град и Северозапада ще продължат да се подобряват. Условието тези промени да се случват с по-бързи темпове е растяща икономика и подкрепа от страна на ЕС.  Всяка инвестиция на европейки средства води след себе си икономическо развитие и подобряване живота на хората. 
Когато влязох в тази зала и видях вашите лица и усмивки – моят оптимизъм нарасна многократно”, заяви д-р Ралчовски. Той припомни, че мостът Видин-Калафат и други инфраструктурни обекти са факт благодарение на европейската солидарност.
 „Сигурен съм , че на 26 май с номер 12 победителите ще бъдем отново ние, за да продължим да градим, да бъдем конструктивни и да вървим уверено в Европа”, заключи кандидатът за евродепутата от ГЕРБ д-р Ралчовски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
 
21.05.2019, 10:54 часа
1291 0