Вижте кои са отличени с почетна значка и почетното отличие "Неофит Рилски" в Монтана

Вижте кои са отличени с почетна значка и почетното отличие "Неофит Рилски" в Монтана Отличените са  92-годишният  доктор - физиотерапевт Георги Б.Георгиев популярен с периодичните си анализи в местни вестници,  Бисерка Фильова - директор на основното училище в село Габровница, Камелия Симеонова – преподавател по физическо в езиковата гимназия „Петър Богдан”, Бонка Първанова - педагог в ІV детска градина „Калинка и Катя Петрова – преподавател в основно училище „Иван Вазов” в Монтана. 
Началникът на регионално управление на образованието Трайка Трайкова връчи почетно отличие „Неофит Рилски” на министъра на образованието и науката на шестима учители в област Монтана.
Отличените са:
Димитрана Илиева - старши учител по литература в природо-математическата гимназия „Свети Климент Охридски” – Монтана,
Людмила Григорова – заместник директор на гимназията по архитектура, строителство и геодезия  „Проф. арх. Стефан Стефанов” - Монтана  
Нели Вълкова – рехабилитатор на слухови и говорни затруднения от Центъра за приобщаващо образование в Монтана.
Маша Асенова учител в средно училища „Отец Паисий” -  Медковец която е носител и на званието учител на годината
Ели Костадинова от основно училище „Петър Пачевич” -  Чипровци също учител на годината
Елка Бошнякова учител в професионалната гимназия по техника и  електротехника „Христо Ботев”- Монтана 
Трима от носителите на отличието „Неофит Рилски” са предложени от регионалното управление по образование, двама – от Съюза на българските учители към КНСБ и 1 - от съюза на учителите „Подкрепа”
Председателят на съюза на българските учители към КНСБ Енеза Ангелова връчи специално отличие на синдиката началника на регионалното управление по образование Трайка Трайкова за  добро партньорство.
24.05.2019, 15:06 часа
2480 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha