Кметът на Видин и областният управител гласуват за европейското бъдеще на региона

Кметът на Видин и областният управител гласуват за европейското бъдеще на региона Точно в 12 часа в 22-ра избирателна секция във Видин гласуваха кметът и областният управител. Изборите за евродепутати не бива да се омаловажават, защото само така ще вървим по пътя на европейското развитие, каза областният управител на Видин Албена Георгиева.
"Аз гласувах в името на силна България в обединена Европа, за това- нашата област и нашата страна да продължат да вървят по пътя на европейското развитие. Ние най-силно виждаме каква е ползата от членството на България в Европейския съюз", заяви Георгиева. 
Днешните избори са важни, защото определяме бъдещето на страната си, каза минути след като пусна бюлетина и кметът на община Видин Огнян Ценков и призова хората да гласуват.
"Гласувам в името на европейското бъдеще на България, на нашия регион, на община Видин и град Видин. Днешните избори са много важни, защото със своя глас определяме бъдещето на страната си, бъдещето на нашите деца и всеки един от нас трябва да носи именно отговорност за това как ще гласува. Аз много се надявам видинчани да оценят важността на тези избори и да участват активно, защото важните първоначални стъпки, които направихме в промяна на облика на община Видин, в развитието на инфраструктурата, модернизацията на образованието, привличането на инвестиции и развитието на туризма, с грижата за културно-историческото наследство, което  имаме- всичко това минава през членството на нашата страна в Европейския съюз и голяма част от дейностите, които извършваме, са с европейски средства. Трябва да продължим да надграждаме тези важни стъпки именно чрез активно участие в изборите за кандидати за европейски парламент", каза Ценков. 
26.05.2019, 13:47 часа
1166 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha