Мега звездата на сръбската музика Дарко Филипович ще пее в хотелски комплекс „Чайка“ във Враца, шоуто е гарантирано /снимки+видео/

Мега звездата на сръбската музика Дарко Филипович ще пее в хотелски комплекс „Чайка“ във Враца, шоуто е гарантирано /снимки+видео/ В четвъртък, 6.06.19 г., от 19 часа почитателите на сръбската музика ще имат възможността да чуят и видят на живо в хотелски комплакс "Чайка" във Враца голямата звезда Дарко Филипович. Популярният певец пристига за пръв път в града под Околчица и обещава да направи гостуването си запомнящо се с помощта на врачанската публика. 
Изпълнителят на хитовете “Trebas mi” и “Ona, ona” ще забавлява гостите на комплекса до зори, подкрепян от музикантите от Nesko Kis Bend. 
Организаторите на събитието са подготвили вкусно разнообразно тристепенно меню, като цената на куверта е само 35 лв. Резервации могат да бъдат направени на тел. 0879531550. Домакините от "Чайка" са изпипали до съвършенство организацията на мега купона и гарантират, че хитовете ще звучат чак до сутринта.
Съвсем скоро ще бъде обявена и датата на следващото гостуване на една от най-големите сръбски звезди. 

27.05.2019, 10:04 часа
6192 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha