400 полицаи и пожарникари се хвърлиха срещу водната стихия в Пловдив

400 полицаи и пожарникари се хвърлиха срещу водната стихия в Пловдив Повече от 400 служители на полицията, пожарната, Община Пловдив и общинските предприятия и доброволци са взели участие в дейностите за овладяване на кризисната ситуация от снощи в Пловдив. Рано тази сутрин проследи на терен работата на екипите и гл. комисар Николай Николов, директор на ГДПБЗН - МВР.
Основните булеварди и невралгични точки са отводнени и в 5.30 ч. започна тяхното поетапно измиване и почистване. Екипите на пожарната продължават по график да работят по отстраняване на последствията от проливния дъжд в жилищни и обществени сгради.
Ж.п. прелезите продължават да се управляват на ръчен режим. Екипи на ОП "Организация и контрол на транспорта" работят по отстраняване на проблемите на светофарите на Централна гара и на ул. "Недялка Шилева" в жк Тракия.
Сигнали за неработещи светофарни уредби се приемат на телефон  032 622 707. Служители на сектор "Пътна полиция" осигуряват безопасността на движението. Апелираме водачите да преминават с повишено внимание и съобразена скорост по хлъзгавите участъци, посочват от МВР.
03.06.2019, 08:06 часа
683 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha