Областната администрация във Враца си търси главен експерт

Областната администрация във Враца си търси главен експерт Областната администрация във Враца обяви свободно работно място за главен експерт, научи агенция BulNews. Позицията е за дирекцията по административен контрол, регионално развитие и държавна собственост. 
Задачата на главния експерт е да подпомага дейността на дирекцията за постигане на стратегическите цели на администрацията в областта на държавната собственост, регионалното развитие и международните отношения.
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър IV младши ранг с 2 години професионален опит. Допълнителни умения и квалификации, които дават предимство на кандидатите, са компютърна грамотност, умения за работа в екип, както и да могат да работят добре под напрежение.
Минималния размер на основната заплата е 605 лева. 
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи е 17 юни.
 
07.06.2019, 08:27 часа
2216 2
Коментари

Чети етикета..

07.06.2019, 10:29 часа
Това е минималният размер. С бонусите и дмс , ще мине 1600 лв. Целта е хората да видят тази цифра и да се откажат , за да е по-малка конкуренцията за ''правилният '' кандидат...

Наблюдателен

07.06.2019, 09:08 часа
За такава заплата и шофьор няма да си намерите,смешници на разни малоумни "калинки" им давате по 10 000 лева заплата да се излагат с фалшиви дипломи и да говорят глупости по телевизията,но за този ,който ви върши работа 600 лв.ХА ХА ХА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha