Двама от най-добрите играчи на "Монтана" обявиха, че си тръгват

Двама от най-добрите играчи на "Монтана" обявиха, че си тръгват От "Монтана" обявиха, че се разделят с още двама футболисти. След защитниците Даниел Георгиев, Румен Трифонов и Борислав Стойчев и с 20-годишния полузащитник Никола Гавов, от отбора си тръгват титулярният вратар Ивайло Василев и нападателят Сергей Георгиев. Договорът и на двамата изтича на 30 юни, а днес стана ясно, че няма да бъде подновен и те ще напуснат стадион „Огоста” като свободни агенти.
„Искам да благодаря на Иво и Сергей за съвместната ни работа през последните пет години и да им пожелая успех в новите отбори, в които ще продължат своята кариера”, заяви президентът на клуба Румен Панайотов.
Двамата направиха не една и две добри срещи с екипа на монтанци, като най-запомнящи се ще останат мачовете им срещу ЦСКА и "Левски" (София) в турнира за Купата на България. За Ивайло Василев се знае, че ще се опита да си уреди трансфер в чужбина, а към Сергей Георгиев интерес проявяват няколко елитни отбори, единият от които е новакът в Първа лига "Царско село".
08.06.2019, 18:42 часа
2694 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha