Брутално: Мъж разби черепа на кондуктор заради жега в рейса

Брутално: Мъж разби черепа на кондуктор заради жега в рейса

Разярен пътник преби кондуктор заради високите градуси в рейса. Инцидентът стана в автобус от градската мрежа, който се движил по линия номер 7. Смятаният за нападател мъж на име Росен ще се изправи пред съда идната седмица.
Срещу него са повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда - счупване на черепа и кръвоизлив в средното ухо.
По данни на прокуратурата, Росен се качил заедно със съпругата си в автобуса по обяд на 19 юни миналата година.
През това време на смяна бил кондукторът Иван. По време на пътуването подсъдимият започнал да се държи агресивно и да обижда пострадалия. Започнал конфликт, провокиран от високата температура във вътрешността на автобуса и факта, че Росен сметнал кондуктора за отговорен.
Непосредствено преди да напусне превозното средство, подсъдимият започнал отново да обижда кондуктора, като двамата се сдърпали. Впоследствие Росен уж слязъл от автобуса, но се качил отново и започнал да нанася удари с ръце в областта на главата на Иван, който загубил равновесие и паднал през отворената средна врата на автобуса по гръб на земята.
При падането кондукторът си ударил силно задната част на главата в асфалта, изгубил съзнание, а от ухото му започнало да тече кръв. Свидетели на цялата ситуация станали пътниците в автобуса, част от които се притекли на помощ.
Пострадалият бил откаран незабавно в неврохирургично отделение, където поради тежкото му състояние бил подложен на мозъчна операция.
Делото е насрочено за сряда.
 

09.06.2019, 16:58 часа
1295 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha