Мъж застреля двете си доведени сестри след семеен скандал

Мъж застреля двете си доведени сестри след семеен скандал 38-годишен мъж, издирван от властите за разпространение на наркотици, е застрелял с ловна пушка късно снощи двете си доведени сестри и е ранил майка им в испанския град Аранхуес (на около 40 км южно от столицата Мадрид). По неофициална информация причината за трагичния инцидент е била семейна кавга.
След като извършил престъплението, мъжът се е барикадирал в дома и по-късно доброволно се е предал на полицейските власти. Убиецът вече е бил лежал в затвора за разпространение на наркотици и незаконно притежание на оръжие. По информация на "El Pais" преди няколко месеца той се е развел със съпругата си, от която има пет деца, и се преместил да живее в Аранхуес.
Когато влезли в жилището, където е станала трагедията, медицинските екипи открили първо тялото на 35-годишна жена с огнестрелна рана в гърдите, която все още дишала. Въпреки че опитите на лекарите да я стабилизират продължили 40 минути, накрая жената издъхнала. Втората жертва е било момиче на 23 години, което по-късно починало в болницата. Третата жена, която е била майка на двете момичета, е уцелена в крака и няма опасност за живота ѝ.
По случая е образувано досъдебно производство.
10.06.2019, 13:07 часа
1547 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha