Сменихте ли гумите на своя автомобил? Доверете се на лидера на пазара във Враца „Вачо Ауто“

Сменихте ли гумите на своя автомобил? Доверете се на лидера на пазара във Враца „Вачо Ауто“ Лидерът на пазара за гуми във Враца е фирма „Вачо Ауто“, която се развива и доказва в бранша повече от 10 години. Фирмата е специализирана в продажба, монтаж и демонтаж на широка гама автомобилни гуми. 
На своите клиенти „Вачо Ауто“ предлага изключително голямо разнообразие както от нови, така и от качествени автомобилни гуми втора употреба, които са внос от Австрия и Германия. В асортимента на гумаджийницата има и джанти по вкуса на всеки един клиент. 
При покупка на комплект гуми клиентите получават безплатен демонтаж на старите, монтаж на новите и баланс. Старите гуми пък старателно ще бъдат измити и прибрани в найлонови торби, за да могат клиентите да ги съхраняват по-лесно. За шофьорите, които няма къде да съхраняват гумите, от „Вачо Ауто“ предлагат и така наречената услуга „хотел за съхранение на автомобилни гуми“. Обслужването на колите се прави от екип доказали се професионалисти, който работи изключително бързо и качествено.
Гумаджийницата се намира на ул. Илинден“ №6, на влизане във Враца откъм Монтана. Справки и запитвания можете да направите на тел. 0878 64 51 44 – Иван.
18.06.2019, 08:35 часа
5289 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha