Жена побърка екоинспекторите с фалшиви сигнали за обгазяване в Мездренско

Жена побърка екоинспекторите с фалшиви сигнали за обгазяване в Мездренско Жена от мездренското село Царевец буквално е побъркала екоинспекторите от Враца с фалшиви сигнали за обгазяване, научи агенция BulNews. 
От години жената се жалва от инсталацията за биогаз на територията на селото, но през последната седмица на миналия месец е разкарала напразно еколозите цели два пъти да правят проверки на централата. 
Първият сигнал жената изпратила на електронната поща на регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите. В него твърдяла, че в село Царевец се носи неприятна миризма. Инспектори веднага отишли на проверка и извършили обход на землището на селото, както и в района на инсталациите за производство на биоигаз и силажохранилището. В момента на проверката се извършвало складиране на прясно окосен силаж от люцерна и не се усещало неприятна миризма. Жената, която подала сигнала, не присъствала на проверката и в телефонен разговор уточнила, че в момента се намира в София. 
Няколко дни по-късно обаче тя отново подала сигнал за неприятна миризма от централата за биогаз, но този път на дежурния телефон. Съвместна проверка на общинари от Мездра и екоинспектори установила, че и този сигнал на жената не отговаря на действителността.   
 
12.06.2019, 08:25 часа
1540 2
Коментари

Величка Величкова

13.06.2019, 03:25 часа
Аз съм жената, която според Вас е побъркала екоинспекторите. Има констатирани отвратителни замърсявания, превърнали землището на селото в клоака. РИОСВ Враца е неработеща институция, инспекторите си плетат далаверите. Ще Ви докладвам

МЪЖ - МИРИШЕ ТА НЕ СЕ ТРАЕ !!!

12.06.2019, 10:03 часа
ДА! НАИСТИНА В ТОВА СЕЛО МИРИШЕ НА ЛАЙНА! НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ОМАЛОВАЖИТЕ И ИГНОРИРАТЕ ПРОБЛЕМА, А ИДЕТЕ И СТОЙТЕ НЯКОЛКО ДЕНА В СЕЛОТО! И СИГНАЛА НЕ Е САМО ОТ ТАЗИ ЖЕНА, КОЯТО И ДА Е! АЗ СЪМ МЪЖ И СЪМ ПОДАВАЛ 3 ПЪТИ СИГНАЛ ДО ГОРЕЩИЯ ТЕЛЕФОН И НА 112
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha