Абе, къде е Янко? Директорът на полицията във Враца загадъчно продължава да липсва

Абе, къде е Янко? Директорът на полицията във Враца загадъчно продължава да липсва Директорът на полицията във Враца Янко Янколов загадъчно не се яви на работа миналия понеделник, когато му свърши отпуската, установи проверка на агенция BulNews.
По неофициална информация той бе пуснал молба да почива от 3 до 9 юни, като на 10 трябваше да влезе в Белия дом в областния град. През това време с официална заповед за временно изпълняващ неговите функции бе назначен началникът на районното управление в Мездра Красимир Митов.
За всеобща изненада Янколов не се явил на работа в началото на седмицата, а вместо него от министерството пристигнала заповед, с която се удължава мандатът на Митов. На този етап не е ясно какво е наложило непредвиденото отсъствие на директора и докога полицията ще бъде управлявана от назначения за негов заместник.
Агенция BulNews поиска официална информация къде е Янко Янколов и кога ще бъде на работа, но от пресцентъра на полицията ни отговориха, че това си е лично решение на директора.
14.06.2019, 08:15 часа
9572 6