Сестра осъди брат си и обяви половината му апартамент в Мездра за продан

Сестра осъди брат си и обяви половината му апартамент в Мездра за продан Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха половин апартамент на мъж от Мездра заради дълг към сестра му, научи агенция BulNews. Спорът между семейството продължавал с години, докато наскоро жената осъдила брат си и получила правото на половината апартамент. Тя обаче нямало как да го вземе и заради това потърсила съдействие от ЧСИ.
Така в крайна сметка на тезгяха е сложена половината идеална част от апартамент в блок на ул. „Янко Сакъзов“ №8. Жилището се намира на четвъртия етаж във вход „Б“. Обектът е със застроена площ от 107.83 квадратни метра и се състои от три стаи, кухня и сервизни помещения. Продава се и ½ от избено помещение със застроена площ 9.63 квадратни метра, както и  ½ от таванско помещение с площ от 19.50 квадратни метра.
Апартаментът се обявява за продан за първи път, като върху него има наложена възбрана. Оценката на половината имот е в размер на 32 400 лева, а началната цена, от която започва наддаването, е 25 920 лева. Търгът ще се проведе на 16 юли от 10.30 часа в районния съд в Мездра.
14.06.2019, 07:59 часа
2231 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha