БСП във Враца подкрепя Корнелия Нинова

БСП във Враца подкрепя Корнелия Нинова Социалистите във Враца подкрепят лидерът на БСП Корнелия Нинова. Ето какво е решението на Общинския съвет на БСП във Враца:
Позиция на Общински т съвет на БСП - Враца 
На свое заседание на 12 юни 2019 година, Общинският съвет на БСП във Враца изрази своята подкрепа за председателя на Национания съвет на БСП Корнелия Нинова и спазване на Устава на БСП в частта  си за пряк избор на председателя на БСП.
Общинският съвет на БСП-Враца не подкрепя предложението Председателя на Националния съвет на БСП да се избира от Конгреса.
Не смятаме, че другарката Корнелия Нинова носи пряката отговорност за загубата на изборите за Европейски парламент 2019, като изразяваме мнение, че не сме съгласни с подадената от нея оставка.
Председател на Ос на БСП-Враца:
/Цветелина Дамяновска/
„Това решение изразява на 100% мнението на всичките 52 основни партийни организации на територията на община Враца”, сподели председателят на социалистите във Враца  Цветелина Дамяновска. 
С  тази позиция БСП във Враца се присъединява към останалите областни и общински съвети на социалистическата партия  в Русе, Стара Загора, Бургас, Пазарджик, Казанлък и др., които  зоват Корнелия Нинова да оттегли оставката си и да остане начело на партията.
По неофициална информация, социалистите от още няколко общини във Врачанска област / Борован, Мизия, Роман, Мездра, Оряхово и Хайредин/ са на мнение, че Корнелия Нинова трябва да оттегли оставката си, а веднага след Конгреса партийните  структури да започнат подготовка за местните избори.
14.06.2019, 09:00 часа
1517 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha