Вижте кой е починалият във врачанската болница мъж /снимки/

Вижте кой е починалият във врачанската болница мъж /снимки/ Мъжът, който почина във врачанската болница и чиито родители подозират, че лекарска грешка е причината за трагедията, е 28-годишният Веселин Георгиев. Той е от Враца, живее заедно със семейството си в квартал „Кулата“. Работил е като багерист в местна фирма. 
Припомняме, че трагедията стана в събота сутринта. Младият мъж се почувствал зле и майка му извикала линейка. По думите на опечалената жена обаче синът й не е получил адекватна грижа от отзовалия се на мястото екип на Спешния център. Жената през сълзи разказва, че медиците не му измерили кръвното, а към болницата го подкарали паднал по очи. След като тя помолила да го обърнат, за да може да диша, била свалена от линейката. При пристигане в болницата минути след екипа, лекарите й съобщили, че синът й е починал. 
Не е ясно точно кога и къде е издъхнал Веселин. В смъртния акт няма дата и час на смъртта, като причина е посочен инсулт. Пред нея пък мъжът се оплаквал само от отпадналост и болки в гърлото. Майката обаче видяла, че лекарите се опитали да му сложат инжекция с морфин. 
Прокуратурата вече се е заела да разследва случая. Екипът на спешната помощ е дал сведения за станалото. 
 
17.06.2019, 09:58 часа
14734 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha