15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на джип край Вълчи камък

15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на джип край Вълчи камък

15-годишно момче и жена са пострадали тежко при преобръщане на джип при офроуд преход от девинското село Гьоврен до местността Вълчи камък . Джипът се преобърнал на път за едноименна панорамна площадка над скалите. "Инцидентът е станал на черен горски път, джипът се е преобърнал под пътя, четирима, които са били в него, са пострадали. Семейство от София е със средни телесни повреди. Жената е със счупен таз, транспортирани са за столицата. С опасност за живота е 15-годишното момче от селото, приятел на шофьора, което се е возило в джипа", каза старши комисар Николай Димов, директор на ОД на МВР - Смолян.
Джипът управлявал 19-годишният Мустафа Устов от селото, а до него бил 15-годишният му приятел Джамер Юреклиев.
"Мустафа има шофьорска книжка и помоли да вземе моя личен джип. Този джип няма нищо общо с дружеството. И друг път съм му давал джипа, сега го поиска, за да се разходят без да уточнява къде, разбрах, че ще си правят пикник. Нямам представа, кога в джипа се е качило 15-годишното момче", заяви собственикът на джипа Велизар Шанов, общински съветник в Девин.
Джамер е в много тежко състояние. За живота му се борят медиците в смолянската болница. Момчето е със спукани ребра и прешлени, отстранен му е далака.

17.06.2019, 15:35 часа
1030 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha