Бурята прекрати контролата на "Ботев"/Враца/ с "Кариана" при резултат 0:1

Бурята прекрати контролата на "Ботев"/Враца/ с "Кариана" при резултат 0:1 Времето не позволи първата контрола на "Ботев"за сезон 2019/2020 да се доиграе - пороен дъжд се излива в момента над Враца. Срещата приключи след 45 мин. игра, като резултатът е 0:1 в полза на "Кариана" (Ерден).
В 8-та минута след пряк свободен удар момчетата на Сашо Ангелов допуснаха попадение в своята врата. Последваха няколко страхотни положения, но без успех. Така в края на полувремето, което се оказа и край на срещата, резултатът бе 0:1.
Състав: Красимир Костов ,Андреас Васев, Мартин Кавдански, Илия Миланов, Ангел Лясков, Ивайло Михайлов, Даниел Морено, Симеон Мечев, Симеон Вешев, Даниел Генов, Мирослав Будинов (Христо Митов, Валери Божинов, Валери Домовчийски, Георги Вълчев, Христо Златински)
17.06.2019, 22:02 часа
1902 1
Коментари

Леле Мале

18.06.2019, 12:50 часа
И да не беше бурията все толкова си можете, в други ден и срщу Берое, ще търсите причини да се оправдавате, че нещо не ви е било и за това сте паднали, ама толков си можете, щом Кариана ви сложи прът в колелата, да не говорим за друг
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha