Цирк в ОД на МВР Враца! Натопорченият Атанас Петков сам се проверява по сигнала за притеснявани колежки

Цирк в ОД на МВР Враца! Натопорченият Атанас Петков сам се проверява по сигнала за притеснявани колежки Истински цирк се разиграва тези дни в областната дирекция на полицията във Враца, научи агенция BulNews. Временно изпълняващият длъжността директор Атанас Петков е използвал момента на безвластие и лично е определил комисията, която да разследва сигналите срещу него за секс тормоз. По разбираеми причини жените категорично отказват да потвърдят на какъв натиск са били подложени от началника на отдел „Охранителна полиция“, който трудно държи ципа на панталоните си закопчан. Служителките на МВР са се оплакали пред свои близки, че няма как да говорят пред комисия, която е съставена от само хора на Атанас Петков, тъй като не виждат смисъл да го правят. Днес е последния ден, в който той замества директора Янко Янколов и по тази причина се бърза с работата по анонимния сигнал, който бе изпратен в министерството.
Миналата седмица само агенция BulNews публикува материал за получения документ в МВР, в който са посочени имената на 6 служителки, работещи под постоянен сексуален тормоз от страна на Атанас Петков. Вътрешните правила на силовото министерство изискат да бъде съставена комисия, която да разследва тези твърдения. Точно това е направено и в областната дирекция на полицията във Враца, но човекът, който е подредил проверяващите е същият Петков, срещу когото е подаден анонимния сигнал.
Резултатите от тази опорочена вече проверка вероятно няма да попречат на вече създадената схема за разпределение на благите постове в системата. От 1 юли половата шпага Атанас Петков става началник на полицейското управление в АЕЦ „Козлодуй“. Позицията бе ованкантена, след като предишният шеф Пламен Томов бе изтеглен за директор на полицията в Монтана. Мястото е изключително комфортно със своето спокойствие и високо заплащане и по всичко личи, че Петков ще има достатъчно време да се занимава с любимото си хоби. Да се готвят жените в атомната…
19.06.2019, 09:33 часа
17688 38