Eксклузивно в BulNews: Вижте коя е жената, която загина при жестока катастрофа край Лом /снимки/

Eксклузивно в BulNews: Вижте коя е жената, която загина при жестока катастрофа край Лом /снимки/ Стана ясно коя е младата жена, която загина при жестока катастрофа край Лом вчера. Това е 33-годишната Силвия Димитрова от крайдунавското градче, научи първо BulNews.bg. Нейният съпруг Димитър Димитров пък е в тежко състояние и лекари се борят за живота му. 
Силвия и Димитър са били семейство отскоро, жената имала дъщеря и работела като готвачка в общинската болница. За да осигури повече средства за близките си обаче, вечер готвела и в крайречно заведение, разказаха местни жители.
Припомняме, че трагичният пътен инцидент стана към 2.40 часа на 17 юни на пътя от село Орсоя към Лом. Силвия шофирала лек автомобил "Рено Меган Сценик", а с нея пътувал 45-годишният й съпруг. На около 1 километър преди Лом в района на бившето сметище на града при няколко последователни опасни завои и заради несъобразена скорост жената загубила контрол над колата. Тя излетяла вдясно извън пътното платно и се преобърнала по таван в крайпътна канавка. 
При адската каскада Силвия, която била без предпазен колан, излетяла от купето и загинала на място. Преминаващи по пътя младежи съобщили за катастрофата и на мястото пристигнали полицаи и линейка на „Спешна помощ“. Съпругът на шофьорката бил изваден от разбитата машина и е откаран в тежко състояние към местната болница. Настанен е за лечение в травматичен шок, със съмнение за счупен гръбначен прешлен. По-късно мъжът е преместен в столична клиника, където лекарите се борят за живота му. 
На местопроизшествието е извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Според предварителни данни причините за катастрофата са движението на автомобила с несъобразена с пътните условия скорост и опасните завои в участъка. Допреди няколко месеца шосето край Дунав беше осеяно с дупки и трудно проходимо и местните жители протестираха с искания да бъде ремонтирано. След положения нов асфалт обаче повечето коли хвърчат по пътя с опасно висока скорост, споделиха жители на селцето. Според очевидци районът на катастрофата е бил покрит и с пушек, заради запаленото старо сметище в близост. 
 
19.06.2019, 09:53 часа
14952 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha