"Ботев" /Враца/ заминава на лагер в Банско, ще изиграе 5 контроли

"Ботев" /Враца/ заминава на лагер в Банско, ще изиграе 5 контроли "Ботев" /Враца/ ще изиграе 5 контроли за 12 дни по време на подготвителния си лагер в Банско. Сашо Ангелов ще заведе избраниците си в Югозападна България в днес и ще остане там до края на месеца.
На 20 юни врачани играят срещу отбора, който ги спря по пътя към баража за Лига Европа – "Славия". Спарингът е в Банско.
4 дни по-късно в Разлог Ботев среща участника в квалификациите за Лига Европа – ФК "Теута" /Албания/.
На 26 юни "Ботев" се изправя срещу "Черно море", а контролата ще се изиграе в Банско. Два дни по-късно е контролата срещу "Поморие", а на 29 юни врачани среща втородивизионния ЦСКА 1948.
В предварителния график е имало и още една проверка – на 22 юни срещу "Берое", но след изтеглената програма на Първа лига изправи двата съперника един срещу друг още на старта, ръководствата и на врачани, и на заралии са се отказали от намеренията си.
От началото на юли "Ботев" ще се завърне във Враца, където ще остане до началото на новата футболна кампания. Предвидено е да има още 2 спаринга, като най-вероятно на последния от тях, срещу втородивизионен отбор, ще бъде представени играчите на елитния клуб за новото първенство.
„Селекцията при нас продължава. Ангел Лясков и Христо Златински вече са сигурни, водим разговори за Венцеслав Керчев, който въпреки че е на подготовка с "Лудогорец", може би ще се завърне на стадион „Хлисто Ботев“. Валери Божинов, който още е играч на "Левски", води подготовка с нас и ако не се случи някое чудо, може да играе с екипа на "Ботев" през новото първенство. Водим преговори с още един халф и защитник, чиито имена засега не можем да съобщим“, каза изпълнителният директор Денислав Георгиев.
19.06.2019, 09:58 часа
3268 1
Коментари

павето

20.06.2019, 16:53 часа
браво,нека иде и божинката той си е наше момче и целият град си го обича.добре дошъл си братле отново
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha