Студентска бригада ще облагородява Мездра и околните села през лятото

Студентска бригада ще облагородява Мездра и околните села през лятото Студенти за работа по благоустрояване на общински обекти в Мездра и околните села набира общината в железничарския град. Желаещите могат да кандидастват със заявление по образец и ксерокопие на студентската книжка за отминалата учебна година.
"Общинска администрация-Мездра и през тази година ще проведе тази традиционна кампания. Студенти ще облагородяват общинските обекти в града и околните села. Тези студентски дейности имат над 15-годишна история. Младото население на Мездра оставя нещо след себе си, вършейки собствен труд. Ще се полага пътна маркировка, ще се поддържат зелените площи, ще се обърне внимание на зелените пространства и кътовете за отдих", съобщи Павел Петров, старши специалист "Комуникации" в общинската администрация. 
Документи се подават в Центъра за информация и административни услуги на гражданите от днес до 10 юли. Студентската бригада ще започне в средата на юли. Студентите ще получат заплащане от общината за своя труд.
19.06.2019, 11:22 часа
605 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha