Доживяхме! Тита най-накрая показа огромните си гърди /снимки/

Доживяхме! Тита най-накрая показа огромните си гърди /снимки/ Поп изпълнителката Тита най-накрая показа огромния си бюст и даде повод на всичките си фенове да говорят за пищните ѝ форми.
19-годишната певица разпуска с приятелки в Слънчев бряг, пише flagman.bg. През уикенда Тита бе засечена от папараци на плажно парти парти на фона на морските вълни. След като красавицата се съблече и остана само по бански, присъстващите не можеха да повярват какво невиждано изящество се крие под оскъдния бански.
19-годишната девойка от Силистра явно има комплекс от огромния си бюст и всячески се опитва да скрие своята надареност. Това беше забелязано дори и в шоуто за имитации „Като две капки вода”, където певицата се чудеше как да укроти „напращелите” си форми и умело избягваше камерите.
За радост на всички мъже, намиращи се в новия Djanny Beach club в Слънчев бряг, Тита този път нямаше как да остане облечена на 30-градусовата жега и впечатли всички около себе си с впечатляваща гръдна обиколка.
За разлика, от всички силиконки, които през това лято ще позират по морето, Тита може да се похвали с пищен, напълно естествен бюст, достоен за ревност от всяка пайнерка, легнала под ножа. Някои критици дори коментират, че гърдите на младата певица няма да спрат да растат и е възможно скоро да ѝ причинят здравословни проблеми.
20.06.2019, 14:08 часа
12236 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha