Виж 10 сексуални заповеди, които всеки мъж трябва да знае

Виж 10 сексуални заповеди, които всеки мъж трябва да знае Ако имаше официален сексуален кодекс, най-вероятно в него щяха да се правят промени всяко десетилетие. Нормативните актове щяха да варират от ерата, в която се случва любовта между чаршафите. От осъждането на дълбоко пуританство през разюзданата сексуална революция до ръба на тоталното съвременно безсексие. Едно обаче не се променя – любовникът, претендиращ за виртуозност в секса, е задължен да докарва всеки път партньорката си до екстаз. В противен случай е просто поредният самозванец, на който устата му е по-работлива от пениса. И тъй като сме наясно, че много от мъжете обичат да четат женските размисли и страсти по темата, този материал е в тяхна чест. Какви са съвременните 10 сексуални заповеди, които трябва да са настолни за господата?

1. Не пожелавай друга жена освен собствената си
Е, не изпадай във формалности. Прекаленият светец и Богу не е драг. Нормално е след петата бира да си представиш как сваляш досадния чорапогащник, които обвива съвършените крака на сервитьорката. И разбира се, дамата с вид на Летисия Каста не носи отдолу бельо. Отпусни душата си и спокойно помечтай до края. Във всичко това няма нищо лошо до момента, в който фантазиите ти не се превърнат в дела. Дори и в най-вихрената буря на хормоните не забравяй, че твоето място и това на "твоето второ аз" е в собствения ти креват, до собствената ти жена.

2. Почитай нейното върховно удоволствие
И за теб то трябва да е свято. Никога не смятай, че си свършил добре работата си, когато се почустваш на седмото небе от оргазмично щастие. Тя също иска да се качи на някой облак и си длъжен да я доведеш до там. Ако усетиш, че нейното удоволствие е изостанало някъде по пътя и не идва в крак с твоето, впрегни всичките си умения. Човечеството е сътворило достатъчно хитрини за доставяне на върховно блаженство на жената. Разбира се, най-добре е да си се научил да контролираш мокрия финал на това занимание.

3. Не огласявай публично подробности от интимния си живот
Това със сигурност е доста ниска топка дори за еманципирана жена, която без задръжки говори за сексуалните си потребности. Сигурно печелиш няколко точки и помпаш егото си, когато споделяш с приятели, че дамата на твоето сърце е вълшебница в кревата. Това обаче може да е нож с две остриета. Не е изключено и някой друг да поиска да топне пръст в меда. Нищо чудно при следващата ви сексуална хвалба да получите предложение за тройка.

4. Поддържай краката на жената винаги топли
За да е щастлива тя и да си доволен ти. Жените отдават много по-голямо значение на комфорта и спокойно може да откажат любовни игри, защото им е хладно, а не за щото „ги боли глава“. Ако тя спомене, че има нужда от топлина, не й предлагай да обуе чорапи, а я покани в топлата си постеля, за да сгрееш и стъпала, и душа.

5. Опознай и посещавай ерогенните зони на жената
Всичките. Всеки модерен мъж на ХХI век е вещ в тези женски тайни. Малцина останаха тези, които още смятат, че само бюстът и дупето заслужават внимание. По-информираните и интелигентни господа са наясно, че жената е една мощна ерогенна зона, а нейното ядро се намира в главния й мозък. Не малко мъже обаче я пропускат по инерция. Може би защото за нейното стимулиране се изисква доста повече усилие и умение. Но, господа, може би не знаете, че жената в днешно време е сапиосексуална.

6. Не задавай на жена глупави въпроси
"Как бях?" може да я попиташ само, ако тя те е гледала как играеш мач. Или ако си актьор и знаеш, че тя седи някъде в публиката. Но никога, никога, никога не задавай този въпрос в леглото. Там не си нито актьор, нито нападател. Ако си случайно от тези мъже, които имат топки да понесат и нелицеприятна истина, може да задоволиш любопитството си, питайки деликатно дали и тя е изживяла такова върховно удоволствие като теб. Обаче най-добре е да не питаш. Нейното тяло говори красноречиво.

7. Обичай цялото й тяло... дори целулита
Запомни - твоята любима е най-атрактивната, най-интелигентната, най-сексапилната! С други думи, тя е съвършената жена, защото е твоя и ти си неин. И макар че това за теб е пределно ясно, не преставай да й го казваш. Това няма да я превърне в надута гъска, нито ще те обвини, че й говориш неистини. Тя знае, че любовта е сляпа. И ще ти е благодарна, че си влюбен в нея и дори дефектите й са ти скъпи. Внимавай обаче да не провалиш тази идилия с необмислени откровения като "Обичам всеки килограм всеки излишен твой килограм“ или +не мога да се наситя на целулита ти“.

8. Не прави сцени, когато тя няма желание за секс
Кривата ти физиономия със сигурност няма да я съблазни и да я накара да промени мнението си. Запази самообладание и демонстрирай добро самочувствие и добро настроение. Дай й време. От петата заповед вече си наясно, че при жените сексът започва винаги в главата.

9. Поддържай грижливо тялото си
Чувал си за феромоните, нали? Това са чудотворни вещества, които ти отделяш. Те витаят из въздуха около нас и ни приканват към секс. Съдържат се и в потта, но не си прави илюзии да забравяш за банята няколко дни поред. Феромоните ще изиграят своята роля и ако взимаш душ всеки ден, използуваш дезодорант и скъп парфюм. Най-неподходящият момент за пълна и прекалено щателна хигиенизация обаче е този след секс с любимата. Така ще оставиш впечатление, че любовната игра те е "омърсила". Затова преди ад се отправиш към банята, отдели поне 20 минутки да се гушкаш с нея.

10. Милвай жена си всяка нощ
Без изключение. Без значение дали имаш сексуални намерения или не. Милувката и целувката не бива да бъде сервирана само като предястие към секса. Колкото по-често я прегръщаш и галиш, толкова повече увеличаваш интимността помежду ви. А ако се научиш да я целуваш мимоходом, при всяко минаване покрай нея, докато чакаш в задръстване, возиш се в асансьор, докато миеш чиниите, сутрин след събуждане, когато е ядосана - то животът ти ще се превърне в песен.
24.06.2019, 10:00 часа
1646 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha