Убиха рускиня и децата й в Ню Йорк

Убиха рускиня и децата й в Ню Йорк Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две и три години, преселили се в САЩ със зелена карта, бяха открити мъртви в апартамент в Статън Айлънд, Ню Йорк. Приятелят на жената беше задържан по подозрение в убийство, съобщи „Ню Йорк Поуст“.
Според доклад, публикуван в уебсайта на градската полиция, екипът е пристигнал на адреса вчера сутринта след повикване на 911, информира AFP. "При пристигането си полицията е открила задимено жилище. Пристигнали са пожарникари от Ню Йорк, които са угасили малък пожар. При влизането в жилището били открити телата на жена, тригодишно дете и двегодишно дете", се казва в доклада на пожарникарите2
37-годишната Аушева е намерена легнала с лицето надолу на легло, като имала сериозни наранявания по главата и лицето. Предполага се, че децата ѝ са били удавени. Полицията обвини за убийствата баща им, 36-годишния Шон Уокър, служител на американските военновъздушни сили. Той беше задържан на магистрала с мобилен телефон и личната карта на Аушева в ръцете му.    
24.06.2019, 11:12 часа
1625 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha