Бюрото по труда в Мездра си търси старши експерт

Бюрото по труда в Мездра си търси старши експерт Дирекция „Бюро по труда“ в Мездра обяви свободно работно място за старши експерт, научи агенция BulNews. Задачата му ще е свързана с психологически изследвания, подпомагане, организиране и провеждане на информационни и групови срещи с клиенти на дирекцията. Експертът ще отговаря и за дейностите по реализацията на схеми по оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“.
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър V младши ранг и една година професионален опит. С предимство ще са кандидатите с област на висшето образование „Социални, стопански и правни науки“ с професионално направление по „Психология“.
Длъжността се заема по служебно правоотношение. За целта кандидатите следва да отговарят на условията от Закона за държавния служител.
Основна месечна заплата е от 600 до 772 лева.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Документи се подават до 8 юли в регионалната служба по заетостта в Монтана на пл. “Жеравица” № 5, отдел “ФСДППО”.
26.06.2019, 08:20 часа
1464 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha