Кошмарен инцидент! Автобус с ученици катастрофира на връщане от връх Ком

Кошмарен инцидент! Автобус с ученици катастрофира на връщане от връх Ком Кошмарен инцидент е станал през уикенда, научи BulNews.bg. Автобус, пълен с ученици, е катастрофирал на връщане от връх Ком над Берковица. 
Произшествието е станало малко след 10 часа в събота. Група деца от Пето СУ „Христо Ботев“ в Монтана се връщали от екскурзия. Шофьорът на рейса - 50-годишен мъж, се спускал с несъобразена скорост по стръмния участък. Той загубил контрол над управлението на тежката машина. Успял да навие рязко волана и предотвратил падането на автобуса в пропастта, но спрял в канавката, като се забил в близко до пътя дърво.
Пътуващите в автобуса учители и ученици в малките класове се разминали само с уплахата от случилото се. Шофьорът също е невредим. Нанесени са материални щети по автобуса, който е собственост на монтанската фирма „ЕЛИТ ЕКСПРЕС – СТЕФАН СТЕФАНОВ” ЕТ.
Мястото на пътнотранспортното произшествие е посетено от дежурна група на районната служба за пожарна безопасност и защита на населението в Берковица, дежурен екип на изпълнителна агенция „Автомобилна администрация, както и на КАТ Берковица. Возилото е изтеглено. 

Снимката е илюстративна. 
 
26.06.2019, 09:27 часа
7562 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha