Кметът на Борован участва в дискусия за възпитанието на децата в детските градини

Кметът на Борован участва в дискусия за възпитанието на децата в детските градини Днес в читалнята на читалище „Просвета-1919“ в Борован се проведе заключителна кръгла маса на тема „Партньорството между родители и детска градина – основен компонент за развитието на децата“. 
Инициативата се провежда в рамките на проект „Мама и аз – заедно в детската градина“ по НП „Заедно за всяко дете“ . Директорът на забавачката Поля Гарванска представи презентация и отчете резултатите от труда на всички участници в проекта. Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова взе участие в кръглата маса.
„Наш дълг е да възпитаваме децата си заедно и всички да участваме в процеса на възпитанието на децата. Детската градина не е просто забавачка, тя е мястото,  където подрастващото поколение получава първите си знания и умения.  За да бъдат децата ни подготвени, трябва всички да участват в този процес, учители, помощен персонал и родители. Инициативите свързани с настоящия проект показаха, че заедно можем повече в името на доброто възпитание на знаещи и можещи деца.“ 
С тези думи кметицата приветства  участниците в  кръглата маса и пожела на всички здраве и още повече успехи в бъдеще. Учители, родители и деца взеха участие в заключителната дискусия. Кметът на село Малорад също присъства на събитието.
 
02.07.2019, 14:30 часа
845 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha