Осем задължителни правила за приятен анален секс

Осем задължителни правила за приятен анален секс Аналният секс може да бъде много приятно изживяване както за един мъж, така и за една жена. Все пак има някои неща, които не трябва да пренебрегвате. Blogzdrave.com предлага 8 основни правила, които трябва да спазвате, когато решите да го практикувате.

1. Никога не го правете по време на бременност
Сексолози, медици и специалисти в областта посочват заблудата при много двойки, че вагиналният секс може да навреди на плода по време на бременност. Това е причината да го заместят с анален. Аналният секс по време на бременност може да бъде изключително опасен поради риска от разпространение на бактерии от ануса към вагината. Вагиналните инфекции по време на бременност могат да бъдат трудни и специфични за лечение. Освен това състоянието на жената няма да ѝ даде възможност за удобна поза, което може да направи сексуалния акт неприятен. Също така не бива да се пренебрегва факта, че много жени по време на бременност развиват хемороиди, а това ще направи проникването изключително болезнено.

2. Не го правете изненадващо
На жените не им е забавно, когато техният партньор се “подхлъзне” по погрешка в неправилната дупка. Няма значение какво ще е оправданието. Тя ще усети разликата и няма да е много щастлива.
Единственият начин да правите анален секс с нея е, когато е готова за това. Първо трябва да сте говорили и тя да е съгласна да го направи. Всичко останало е принудително проникване и никой няма да е доволен от последствията.

3. Никога не пропускайте подготовката
Дори и тя да обича по-грубите неща, когато става дума за анален секс, е различно. Любовната игра е от решаващо значение. На жената може да ѝ хареса да проникнете във вагината без никаква предварителна стимулация, но няма да ѝ допадне, ако мъжът направи същото с дупето.

4. Започнете с бавни и нежни движения
Аналният отвор е доста стегнат и отнема време, докато се отпусне и е готов за проникване. Преди това да се случи всеки опит придружен със сила или грубост ще ѝ причини доста неприятна болка. Тя може да е най-силна при първото проникване, така че е нужно да се подходи бавно и плавно. Тъканта, от която е изграден ануса и ректума, са доста по-нежни от тези на вагината. Винаги, когато прониквате отзад, го направете възможно най-внимателно, за да се насладите на един мощен и продължителен оргазъм.

5. Не забравяйте да дишате
Дълбокото вдишване и издишване е много важно по време на анален секс. Жената трябва плавно да поема въздух, след което леко да го задържа и да издиша. Това са така наречените релаксиращи дишания. Това помага на ануса да се отпусне. След като мъжът е поставил своя пръст или пенис вътре, жената трябва да издиша дълбоко, докато мускулите ѝ се отпуснат напълно. Уроците по йога помагат за контрола над дишането и могат да се приложат и при практикуването на анален секс.

6. Не използвайте обезболяващ крем
Никога не използвайте лубриканти, съдържащи обезболяващи субстанции. Това ще даде погрешно усещане за спокойствие и може да има сериозни последствия. Болката е знак, че нещо не е наред и при практикуването на анален секс тя е това, което ще ви подскаже кога да спрете. Използвайки обезболяващи можете да се нараните без нито един от двамата да го осъзнае.

7. Използвайте предпазни средства
Дори и да сте стабилна двойка и да си имате пълно доверие, използването на презерватив е задължително. Има редица заболявания, с които можете да се заразите, а това не си струва неприятностите.

8. Не смесвайте анален и вагинален секс
Има сериозна причина за това. При практикуването на анален секс често се случва да има фекални остатъци и бактерии, които ако преминат във влагалището, могат да донесат сериозни неприятности на жената. На пазара вече има и така наречените женски презервативи, които се поставят вътре във влагалището. Ако мъжът не желае да използва презерватив, то тя може да го направи. Това ще я предпази от преминаването на бактерии от ануса към вагината. След като сте приключили с аналните занимания можете да свалите предпазните средства и да преминете към вагинално проникване.
06.07.2019, 11:00 часа
4138 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha