Полицията излезе с подробности за двете самоубийства в Мездра

Полицията излезе с подробности за двете самоубийства в Мездра Полицията във Враца излезе с подробности за двете самоубийства в Мездра.
Вчера сутринта в районното управление на железничарския град са получени два сигнала за двама самоубили се мъже. Единият е 46-годишен местен мъж. Самоубил се, като е скочил от сграда известна като Гръцкия блок. Трупът му е намерен рано сутринта, когато първият обитател на блока тръгнал за работа.
Загиналият е Веселин Генов Ангелов, по прякор Вескара. Той живее на третия етаж в сградата. Според данните от разследването, той се качил на площадката между шестия и седмия етаж и от там предприел фаталния полет. Паднал е на бетонната козирка над задния вход и починал на място. 
Вторият мъж, който сложил сам край на живота си е 68-годишният Ваклин Добрев, добре познат в града като един от легендарните футболисти на местния тим „Локомотив“ от близкото минало. Той се е самоубил към 9 часа, като се прострелял с пушка в дома си.
Известният спортен деятел и предприемач страдал от тежко онкологично заболяване. Той решил да сложи край на мъките си, като дръпне спусъка. Мъжът не е починал веднага, а бил откаран в болница, но въпреки усилията си, лекарите не успели да го спасят. 
И двете тела са транспортирани за аутопсия. По случаите са образувани досъдебни производства.

 
04.07.2019, 09:54 часа
5217 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha