Ах, този неустоим анален секс!

Ах, този неустоим анален секс! За толкова много години, в които изнурявам тялото си с оргазми, не мога да реша българинът консервативен ли е или е прекалено разюздан в леглото. Знам обаче, че известно количество от господата живеят в паралелна реалност, в която властва аналната химера. Онази, която замъглява разсъдъка им, стане ли дума за назадничави удоволствия. За мъжете проникването отзад може и да е ултимативна сексуална нирвана, но за повечето жени аналният секс граничи генетично с историческото побиване на кол.
Да си призная – моят задник е особено притегателен за партньорите ми. Няма значение дали е придобил формата на джезве с кости или е с по-завиден обем от този на Шакира, той е магнитно поле за ръцете и устите им. Пляскане, пощипване, галене, хапане и други производни на любовни доказателства засипват дупето ми. Но истината е, че позволявам обожанието на женствените ми форми да спре само до там. Сондирането на тялото ми в гръб определено не е част от сексуалното ми верую.
Разбира се, има и дами, които се наслаждават пълноценно на аналния секс и удоволствието, причинено от него. Факт е, че аналният секс може да е също толкова удовлетворяващ, колкото „нормалният”. Не е опасен, ако се прави, както трябва и ако партньорът ви има достатъчно търпение и се напасне към вашия ритъм.
Мъжете и назадничавите им желания
Желанието на повечето господа за анален секс е продиктувано от усещането за власт, което той им дава. Да, може да звучи териториално, но фактът, че той контролира ситуацията, наистина прибавя няколко сантиметра върху пениса му и върху егото му.
Мъжът флиртува с идеята от проникването отзад и насладата от мисълта за искрите, които е произвел в женските ви дебри. Ако пък успее да ви доведе до божествената кулминация, след това със сигурност ще станете свидетел на блъскането му в гърдите с гордостта на горила.
Мъжете измерват аналния секс с още един аршин – онзи на доверието. Да пуснеш някого там, отзад, означава да му вярваш безгранично, а за тях това е повече от големия джакпот на лотарията. Те са привлечени от тази анатомична област и поради още една „тясна” причина. Вагиналният секс е фантастичен, но понякога наистина размерът има значение. Мъжете с по-оскъдна мъжественост компенсират с два вида секс. С онзи, който ни оставя без вътрешности от цялото блъскане и опитите да вкарат наличното в пъпа ни и с този, който все ги тегли към „стегнатото” ни анално отверстие.
Голата истина за мъжа, обичащ аналния секс, е простичка като изначалния ни инстинкт за злоупотреба с удоволствие. Той не е някакъв смахнат садист, нито пък гей. Той просто е мъж, който се наслаждава на компанията на партньорката си и иска да изследва тялото й с прецизността на геодезист. Да посети нейните дълбини, в това число и тези, които се достигат само и единствено, докато съзерцава красивия й гръб.
--------------
25% от хетеросексуалните двойки правят редовно анален секс
10.07.2019, 10:00 часа
1674 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha