Врачански кикбоксьор с престижна победа над сърбин на гала вечер в Козлодуй /снимки/

Врачански кикбоксьор с престижна победа над сърбин на гала вечер в Козлодуй /снимки/ В събота Козлодуй бе за трети път домакин на професионална гала вечер по кикбокс, от веригата „Про Файт”, като събра най-добрите бойци на България, Сърбия и Гърция.
Мероприятието се проведе на градския стадион, а началото му бе дадено в 19.00 часа. Девет срещи от ъндър карт на „Про Файт”, които се проведоха в три рунда по 1 минута, подгряха публиката за предстоящото зрелище. В тях взеха участие млади и перспективни състезатели от Босна и Херцеговина, България и Сърбия.
В престижното състезание врачанският клуб по кикбокс „Победа”, с председател Венелин Янков, участва с трима състезатели - Георги Гергов, Петьо Руменов и Михаил Велчовски, но на ринга излезе само последният, тъй като противниците на останалите двама се контузиха и нямаше техни резерви.
В зрелищна битка на ринга в категория до 75 кг. Михаил Велчовски победи силния сърбин Дарко Стефанович, като не му остави никакъв шанс за успех. Врачанският състезател му нанесе тежки удари, след които още в първия рунд противникът му се отказа заради счупено коляно с лоукик. Така Велчовски записа важен международен успех за своя клуб по кикбокс.
08.07.2019, 11:16 часа
5666 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha