Дилян Димитров: Избират изпълнител за ремонта на отсечката Монтана-Боровци

Дилян Димитров: Избират изпълнител за ремонта на отсечката Монтана-Боровци "Областният център Монтана трябва да има изцяло обновени, реконструирани и модернизирани входове и изходи на града", заяви днес на пресконференция народният представител от ГЕРБ Дилян Димитров.
„Последната останала отсечка ни е само Берковския път. Ремонтната дейност на отсечката от Боровци до Монтана ще стартира в най-кратки срокове, защото обществената поръчка е завършена и се чака се само комисията на АПИ да се произнесе за избор на изпълнител като уверението от тяхна страна е това да се случи до седмица две“, допълни той.
Входа на Лом също се работи по него и текат ремонтни дейности, които трябва да приключат до края на летния сезон.
Ботевград – Мездра са два лота и е основен приоритет на правителството за единия лот има избран изпълнител, но за другия има обжалване и трябва да изтече срока за може да стартира работата по него, това заяви Димитров.
Другата актуална тема е магистралният път Видин – Монтана, като за него миналата седмица е обявена процедура за избор на изпълнител.  Той е разделен на 3 лота и срока за избор на изпълнител е 12 август.
Цялостна реконструкция на пътя Чипровци – Гушовски манастир е много добре направена, което ще привлече и повече туристи в района.
09.07.2019, 15:46 часа
2022 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha