Врачански бизнесмен съди лидера на ДПС Борко Банчев за клевета /снимки/

Врачански бизнесмен съди лидера на ДПС Борко Банчев за клевета /снимки/ Врачанският бизнесмен Веселин Стоянов съди общинския съветник и лидер на ДПС във Врачанско Борислав Банчев, научи информационна агенция BulNews. Делото за клевета трябваше да се гледа вчера, във врачанския районен съд, но бе отложено заради неявяване на Банчев и адвокатката му. 
В съдебната зала пристигнаха Веселин Стоянов, адвокатът му Нацко Нацков и трима свидетели на заплахите, отправяни от съветника. 
Бизнесменът е завел дело за клевета и обида на публично място пред голям брой хора, което е от частен характер, уточни неговият адвокат. Според защитника, Банчев е обиждал Стоянов и се е заканвал със саморазправа с него, семейството и имуществото му. Заплашвал, че ще убие конете и ще ги запали, като пред свидетели му е крещял, че е „простак“, „некадърник“, „измамник“, „престъпник“.
Целта на бизнесмена е не да получи парично възмездие за уронването на доброто му име, а да възтържествува справедливостта.
Трима свидетели, единият от които от Монтана, бяха готови да разкажат днес пред магистратите за скандалното отношение на Борко Банчев към местния бизнесмен.
Заради отлагането на делото това ще се случи в началото на септември, ако тогава политикът не се скрие.
10.07.2019, 08:13 часа
10306 3
Коментари

Гражданин

10.07.2019, 11:35 часа
Бачев е свикнал доста свободно да дава оценки на хората и е време да започне да си плаща за това. Хубаво е обществото да взима под внимание това поведение и да дава своя глас само за читави политици. Той категорично е е такъв.

Познавач

10.07.2019, 09:08 часа
И кво стана сега? По време на предизборната кампания всички ще го наричат ПОДСЪДИМИЯ Борислав БАНЧЕВ! Е бива ли така да съсипвате мераците на Сержанта?!

Мистър справедливост

10.07.2019, 08:39 часа
Бой по тиквата на Банчока! Само така!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha