Затвор за мъж пребил, завързал със сезал и държал заключена жена си

Затвор за мъж пребил, завързал със сезал и държал заключена жена си По споразумение на Районна прокуратура-Стара Загора е осъден Ч.С., на 40 г., за това, че в периода от 01.03.2019 г. до 02.03.2019 г., в Стара Загора, противозаконно е лишил от свобода 36-годишна жена, като я държал заключена и вързана със сезал за китката на ръката, против волята ѝ в къща в Стара Загора, като деянието е извършено в условията на домашно насилие. Той я заплашил с убийство на същата жена, като използвал думите “с ножа ще те убия, ще почна с ножа да те режа и няма да гледам къде те режа“. Това заканване е възбудило основателен страх за осъществяването му.
Мъжът е причинил на 36-годишната жена лека и телесна повреда, изразяваща се в контузия на лицето, главата, гръдния кош и крайниците, мозъчно сътресение, разкъсно – контузни рани по главата, кръвонасядания и отоци по рамото и др.
Ч.С. и пострадалата 36-годишна жена са съжителствали на съпружески начала.
Районен съд-Стара Загора е наложил на Ч.С. наказание от осем месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим.
Споразумението между Районна прокуратура-Стара Загора и обвиняемия е одобрено от Районен съд-Стара Загора, не подлежи на протест и обжалване и е влязло в сила.
10.07.2019, 14:42 часа
1715 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha