Бивши работници във "Видахим" изискват документи за пенсиониране

Бивши работници във "Видахим" изискват документи за пенсиониране Бившите работници и служители във фалиралото предприятие "Видахим" продължават да се интересуват от необходимите им документи за пенсиониране. Днес в административната сграда на някогашния промишлен гигант продължава да функционира отдел "Труд и работна заплата", където две служителки оформят необходимите документи на работниците. Хората се интересуват предимно от удостоверения за признаване на категория, обясни Иванела Кирилова, началник отдел "Труд и работна заплата" и "Личен състав" към фалиралото дружество "Видахим".
"Процедурата е следната - носите си трудовата книжка и вече на място се уточнява какви други документи Ви трябват, снимаме книжката и я връщаме на притежателя, не ги задържаме", поясни Кирилова.
На опустелия портал на някогашното предприятие фрезистът в рившия ремонтно-механичен завод към "Видахим" Пламен Данчев поясни, че процедурата не е сложна, но работниците минали през предприятието са над 12 000.
Работното време на отдела е от 8.30 до 12 часа като към момента няма информация за това докога на място ще продължат да бъдат обслужвани бившите работници и служители във фалиралото предприятие "Видахим", поясниха от отдел "Труд и работна заплата".
15.07.2019, 16:50 часа
1370 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha