Трима контузени в "Ботев" /Враца/, отборът се готви за гостуването на "Витоша"

Трима контузени в "Ботев" /Враца/, отборът се готви за гостуването на "Витоша" Много работа се отвори за лекарския щаб на "Ботев" /Враца/ още след първия мач от новото първенство. Заради травма в домакинството срещу "Берое" принудително играта напусна Георги Вълчев. На скамейката сред резервите беше невъзстановеният  Ангел Лясков, който има неприятна контузия.
В същото време Валери Божинов, който още не е картотекиран, също е измъчван от болка в единия глезен. Заради здравословните проблеми Божигол не бърза да подпише с врачани, а и още се оглежда за трансфер зад граница. С тази мисия е натоварен мениджърът от Вършец - Мирчо Димитров, който засега не дава индикации за интерес към 33-годишния нападател.
Старши-треньорът Сашо Ангелов вече обяви, че дори и да има кадрови проблеми, няма да тръгне да се оплаква. 
Следващият мач на врачани е в понеделник, на 22 юли, когато тимът гостува на "Витоша" /Бистрица/.
16.07.2019, 09:38 часа
2209 4
Коментари

Ботев Враца

21.07.2019, 23:16 часа
Попоф е перлата в короната на смешната селекция на пенсионери в Ботев. как може да го изхвърлят от втора лига, а ние да го приберем, Ботев Вр. е кошче за боклук

Леле Мале

21.07.2019, 22:57 часа
с тия пенсионери недобре подготвени играли контроли със селски отбори, Б- групата ни е сигурна, язък за парите от данъците на Врачани

С. Ангелов

19.07.2019, 20:06 часа
Да се запишат и картотекират Пингвина и з.м.с. К.Каменов да си вземат футболни калци, гащета и бутонки ще ги пусна като нападатели.

biliana

17.07.2019, 18:05 часа
ma too bojinov cato ne e futbolist na botev za cacvo go broite. ot botev sam ne sam ot botev ot levsci sam aide stiga bace nie ne sme glupaci.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha