След холивудския екшън: Съдът наложи по-строг режим на избягалите момчета от врачанския затвор

След холивудския екшън: Съдът наложи по-строг режим на избягалите момчета от врачанския затвор Врачанският окръжен съд промени режима, при който ще изтърпяват своите присъди тримата престъпници, които избягаха от поправителния дом за непълнолетни към врачанския затвор.
Както първо BulNews.bg съобщи, младежите духнаха от зандана в нощта срещу 7 юли. Липсата им бе установена в 7 часа сутринта по време на проверка. Веднага е обявена тревога и е мобилизиран целият наличен състав на затвора. Още същия ден бандитите са задържани в слънчогледова нива край пистата преди Бяла Слатина.
Te откраднали такси от Враца, с което тръгнали да бягат, но катастрофирали и продължили пеш. Случайни хора видели трите момчета и подали сигнал на тел. 112, след което стартирали заградителни мероприятия.
Сценарият, достоен за холивудска продукция, който разиграха престъпниците, сега ще им излезе солено. Съдът замени първоначалния „общ“ режим на изтърпявате на наказанията на тримата младежи със „строг“. С бягството си те грубо са нарушили установения затворнически ред, което е основание за промяна на режима в по-тежък, казаха от храма на Темида.
Тези определения на Врачанския окръжен съд не са окончателни и подлежат на обжалване в седемдневен срок пред Софийския апелативен съд.
16.07.2019, 10:55 часа
3130 1
Коментари

8202229127

16.07.2019, 13:24 часа
Ми те си го просят момчетата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha