32-годишната Кристина още се пази девствена, защото... /снимки/

32-годишната Кристина още се пази девствена, защото... /снимки/ Кристина Карильо-Букарам има милион последователи в YouTube и Instagram. Тя има какво да покаже и да каже. Запознайте се с Кристина Карильо-Букарам, на 32 години. Еквадорска и ливанска кръв текат в нейните вени. Тя е веган и успешен блогър. И също така - девствена.
В социалните мрежи Кристина е по-известна с псевдонима си FullyRawKristina. В канала си в YouTube има абонирани близо 1 милион души.
Обикновено момичето споделя видеоклипове, на които показва какво яде и как се поддържа във форма. Но тази година тя призна пред камерата, че все още е девствена.
"Израснах в семейство на православни християни. Забраната за сексуални контакти преди брака е една от основите на моя мироглед. И аз все още се придържам към ценностите, които внедрих в детството си", споделя Букарам.
Видеото е гледано от над половин милион потребители. Клипът е записан на Бали преди две години, но Кристина твърди, че той все още е актуален и нищо не се е променило от тогава.
Освен факта, че Кристина се пази за бъдещия си съпруг, има още една причина, поради която успява да запази целомъдрието си - липса на време.
"Започнах да работя на 18-годишна възраст. Прекарах цялото си ежедневие, цялата си страст и сексуална енергия за кариерното развитие. Казано по-просто, аз не бях на път към гаджетата", разкри още тя.
19.07.2019, 12:00 часа
1965 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha