Врачанин ще копае градинки 200 часа, задето задигнал дребно куче

Врачанин ще копае градинки 200 часа, задето задигнал дребно куче Мъж от Враца бе осъден да копае паркове и градинки в продължение на 200 часа за период от една година, за това, че откраднал дребно куче, научи агенция BulNews. Делото срещу 37-годишния П.Г. се гледа преди дни в районния съд във Враца, където магистратите наказаха крадеца на една година пробация и 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.
Припомняме, че кражбата на малкото куче бе извършена на 6 февруари към 8.45 часа от двора на частен имот на улица „Генерал Леонов“ в града. Докато минавал по улицата П.Г. видял кученцето, харесал го и решил, че трябва да бъде негово. 
Мъжът се пресегнал през оградата и грабнал малкия четириног приятел. Малко по-късно стопанинът на животното забелязал липсата му и веднага започнал да го търси. След като разбрал, че верният му другар го няма никъде в къщата и двора, мъжът подал сигнал в полицията, че кучето е откраднато. 
Полицейските служители веднага започнали издирване на крадеца. Още същия ден те установили и закопчали 37-годишния П.Г., а кучето върнали на собственика.
Заради постъпката си врачанинът трябва да заплати и разноските по делото в размер на близо 300 лева.
Определението е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.
18.07.2019, 08:11 часа
3245 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha