Свикват извънредна сесия заради проблемите във врачанската болница

Свикват извънредна сесия заради проблемите във врачанската болница На председателски съвет вчера общинските съветници нас Враца са решили да проведат извънредна сесия, на която да се обсъди какво е състоянието и какви са перспективите пред МБАЛ „Христо Ботев“, научи агенция BulNews. 
На съвета са присъствали председателят на общинския съвет Румен Антов, зам.-председателите му и председателите на политическите групи. Утвърдени са точките и проекта на дневен ред за предстоящата редовна сесия и са разгледани организационни въпроси.
Решено е извънредното заседание да се проведе на 25 юли от 17 часа, като на него е поканен новият изпълнителен директор на врачанската болница, д-р Петър Керемедчиев.
До заседанието се очаква от Търговския регистър да получат всички необходими документи за вписването на новия директор и част от състава на съвета на директорите. Към момента д-р Петър Керемедчиев, Нели Нешева и Пламен Димитров, са получили отказ за вписване заради липсващи и нередовно подадени документи. 
 
19.07.2019, 10:15 часа
2309 1
Коментари

путио маринкин

19.07.2019, 18:31 часа
къде са пъдарите у мбал бе? сити сот хаха сириус удавниците у враца! къде е нафтата кой изпи спирта а? мършави идиоти! бият ярмин и саид като тупан на селски сбор какво вардехте бе олигофрени?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha